Aquest setembre…vola al Delta!

Aquest setembre…vola al Delta!

29-04-2022
Aquest setembre…vola al Delta!

El festival més birder del mediterrani celebrarà la seva vuitena edició el proper 23, 24 i 25 de setembre en l’emblemàtic espai de sempre, el Delta de l’Ebre.

Enguany el festival comptarà amb nombroses conferències amb ponents de renom internacional com també apostarà per donar veu a projectes de kilòmetre 0 i així fer ressò de la feina que s’està fent a casa nostra.

Tampoc faltaran les sortides guiades on guies experts compartiran amb el públic el seu coneixement mentre descobreixen l’entorn. I els tallers tant per adults com per infants també formaran part de la programació oferint així un ampli ventall d’activitats.

Com cada any, es podrà gaudir d’una extensa fira d’expositors amb primeres marques d’òptica i fotografia, una àmplia oferta de destinacions ecoturístiques i de creacions fetes per autèntics artistes de la natura.

En breu l’organització començarà a revelar detalls d’un programació potent que ens espera en aquesta nova edició del #dbf22. Així que prepara’t per aquest setembre i…vola al Delta!!

Dintre de:

Notícies

Altres notícies relacionades

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival