Birds of the World, un projecte online sobre els ocells del món

Birds of the World, un projecte online sobre els ocells del món

20-08-2021
Birds of the World, un projecte online sobre els ocells del món

Birds of the world és un projecte faraònic online que ofereix la informació més exhaustiva i precisa de totes les espècies docells del món.

Va néixer de la fusió del contingut de l’obra monumental Handbook of Birds of the World  i de la plataforma online Intenet Bird Collection (Lynx Edicions) amb les plataformes Birds of North America i Neotropical Birds (Cornell Lab of Ornitology), i l’obra Bird Families of the world (Lynx Edicions i Cornell Lab of Ornithology). 

Birds of the world es beneficia a més a més de tot el contingut multimèdia de la Macaulay Library i de les dades de distribució provinents d’eBird.

En aquesta edició del festival, en Josep del Hoyo, fundador de Lynx Edicions i editor del HBW, acompanyat de manera virtual d’en John W. Fitzpatrick, director emèrit del Cornell Lab of Ornithology i d’en Brian L. Sullivan, actual director de BOW, ens parlaran de la història d’aquest projecte global, del seu estat actual i del seu futur increïblement excitant que inclou un espai d’oportunitats per a la participació.

Dintre de:

Notícies

Altres notícies relacionades

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival