COM ARRIBAR-HI

COM ARRIBAR-HI

MónNatura Delta és un centre de natura situat al sud de Catalunya i a tan sols dues hores de Barcelona i una hora de Tarragona. Concretament està situat a la comarca del Montsià, a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic de la zona.

MónNatura Delta
Carretera del Poblenou a les Salines, s/n.
Polígon 78, parcel·la7
43870 Amposta

SI VENIU EN TRANSPORT PÚBLIC...

SI VENIU EN TRANSPORT PÚBLIC...

Dissabte i diumenge disposareu de dos serveis de busos llançadora gratuïts. Un recorrerà cada hora la ruta Poblenou del Delta – MónNatura Delta – Eucaliptus i l’altre cada mitja hora farà la de Platja del Trabucador – MónNatura Delta. Aquests dos autobusos han sigut patrocinats per Turisme Amposta i Turisme La Ràpita, respectivament.

A principis de setembre actualitzarem els horaris i ubicacions de les parades a cada punt, que podreu descarregar a continuació.

DESCARREGA ELS HORARIS
SI VENIU AMB COTXE…

SI VENIU AMB COTXE…

Des de Barcelona/Tarragona

Agafeu l’AP-2/AP-7 (direcció Tarragona/València) fins a la sortida 41 (Amposta / Sant Carles de la Ràpita). Continueu en direcció a Sant Carles de la Ràpita per la N-340 durant uns 3 km (passant per sobre el riu Ebre), fins a la sortida cap a Sant Jaume d’Enveja. Al final de la sortida, gireu a la dreta en direcció als Muntells (TV-3405). Aneu seguint aquesta carretera sense deixar les indicacions de direcció cap als Muntells / la Tancada (uns 15 km aproximadament). Un cop deixeu els Muntells a mà esquerra, i abans d’arribar a la urbanització Eucaliptus, gireu a la dreta, en direcció a la Tancada. Al final de la carretera, gireu de nou a la dreta. A 900 m trobareu el punt d’accés.

Des de Sant Carles de la Ràpita
Adreceu-vos a la zona del port esportiu i seguiu les indicacions cap al Parc Natural. A la sortida de la població, gireu a la dreta cap a Poblenou del Delta. Seguiu durant 8 km i, arribats a aquesta població, voregeu-la i continueu per la mateixa carretera 5 km més, fins a trobar l’entrada.

On podeu aparcar?
Tindreu dos aparcaments disponibles durant tot el festival que comptaran amb vigilància a les hores punta. A ambdós aparcaments hi passaran periòdicament busos llançadora. Seguint ordenadament els consells que us exposem a continuació, evitarem congestions a la carretera principal.

Poblenou del Delta

Poblenou del Delta

Si arribes a partir de les 11h pots deixar el cotxe aquí i agafar l’autobús llençadora que farà la ruta: Poblenou - MónNatura Delta - Eucaliptus.

UBICACIÓ P1 LLENÇADORA EUCALIPTUS

Platja del Trabucador

Platja del Trabucador

Si arribes abans de les 11h pots deixar el cotxe aquí i agafar l’autobús llençadora que farà la ruta: Platja del Trabucador- MónNatura Delta

UBICACIÓ P2

Recorda!

Recorda!

Està totalment prohibit aparcar als marges de la carretera o als llocs on s'avisa explícitament de no aparcar si no es tracta d'una emergència. 

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival