Compromís Mediambiental

Compromís Mediambiental

Tant la botiga Oryx, la Fundació Catalunya la Pedrera com l’Institut Català d’Ornitologia som institucions que vetllem en el nostre dia a dia per preservar el medi ambient i els seus valors.

Com a organitzadors del Delta Birding Festival mantenim el compromís i la responsabilitat d’impulsar un festival respectuós i conscient amb el medi ambient i l’entorn.

Edició rere edició hem anat millorant les mesures substituint els gots de plàstic per gots reutilitzables, disposant fonts d’aigua al llarg del festival amb cantimplores per a una millor gestió dels recursos, reduint l’ús de plàstics….

En conjunt, un seguit d’accions que permeten reduir de forma notable el possible impacte que el festival pugui causar sobre el medi ambient.

A més a més, el festival és molt conscient que té lloc en un entorn natural i per tant vetlla en tot moment per preservar l’entorn natural de prestigi que ens envolta. Per això, totes les sortides als espais naturals són guiades i amb grups reduïts seguint una estricte normativa per preservar la fauna i flora local.

També s’adequa un aparcament oficial del festival per tal d’evitar que el vehicles ocupin espais que no els hi pertoca com també es promou l’ús del transport públic i/o de vehicles no contaminants.

Compromís Mediambiental

SABIES QUE...?

El compromís mediambiental del Delta Birding Festival no acaba aquí. Si no que continuem treballant per assegurar un futur sostenible de cara a les properes edicions. Queda un llarg camí per recórrer però entre tots, farem possible que sigui un camí verd.

Informacio addicional

Què pots fer tu?

El públic, també teniu un paper important a l’hora de reduir l’impacte mediambiental que pugui generar el festival. Per això tots junts podem minimitzar l’impacte a l’entorn i viure un festival més sostenible amb aquestes bones pràctiques que poden seguir-se sense esforç.

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival