Fotografia a la Sierra de Grazalema (conferència en castellà)

Fotografia a la Sierra de Grazalema (conferència en castellà)

07-08-2023
Fotografia a la Sierra de Grazalema (conferència en castellà)

L’Ismael Domínguez és un jove fotògraf d’Ubrique, de la província de Cadis, que amb tan sols 15 anys ja acumula premis de fotografia molt coneguts com el Young “Bird Photographer of the Year” o el Young 12-14 “Wildlife Photographer of the Year” o la Menció d’honor “Memorial Maria Luisa”.

L’Ismael sempre ha estat un apassionat de la natura, però no va començar amb la fotografia fins als 11 anys. El seu pare i el seu tiet són aficionats a la fotografia de natura, i molts matins els veia aixecar-se molt aviat per sortir a fotografiar, així que va decidir començar a acompanyar-los. Altres factors que han influït en la seva passió per la fotografia de natura són l’entorn on viu: el Parc Natural Sierra de Grazalema i el Parc Natural de los Alcornocales.

Durant la presentació, Ismael ens explicarà l’esforç que requereix la fotografia de natura però també les oportunitats que t’atorga després d’anar millorant cada dia. També ens parlarà sobre els reptes, com les diferents condicions climàtiques, despertar-se aviat o no aconseguir sempre allò que un busca. En aquesta xerrada coneixerem la fotografia des del hide, des del cotxe i en directe, així com les espècies que l’Ismael ha arribat a conèixer i les tècniques amb les que se sent més còmode en fotografiar.

Disseny sense títol – 2023-08-07T081721.652

Dintre de:

Notícies

Altres notícies relacionades

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival