Ales a la mirada (conferència en castellà)

Ales a la mirada (conferència en castellà)

19-07-2023
Ales a la mirada (conferència en castellà)

En Kiko Arcas és un fotògraf gallec apassionat de les aus i ambaixador de Fujifilm. És anellador científic, col·labora en cursos d’ornitologia impartits a la Universitat de Vigo i ha participat en diversos treballs científics d’ecologia d’espècies com la xivitona comuna o l’escorxador. Actualment és fotògraf col·laborador de la prestigiosa productora de documentals de natura IntoTheWildProductions.

Aquest setembre vindrà acompanyat de la seva marca de fotografia Fujifilm, amb la qual fa tres anys que va començar a treballar. Amb les seves càmeres ha guanyat premis coneguts de diferents concursos de fotografia tant nacionals com internacionals. Dels equips Fujifilm, Kiko destaca factors que per a ell són fonamentals i que descobrirem endinsant-nos en les seves imatges durant la xerrada.

La seva conferència serà una mirada a la feina com a fotògraf d’aus amb més de trenta anys d’experiència. Farem un recorregut per les seves fotografies d’aquests darrers anys on ens explicarà tècniques de treball i anècdotes.

Viurem les seves experiències a través de la fotografia i descobrirem els seus viatges a través de diferents ecosistemes amb condicions meteorològiques molt variables, instants força imprevisibles on una càmera ha de donar el millor de sí mateixa. Una xerrada on el protagonista principal seran els ocells, i què millor que gaudir-ne en un lloc tan únic com és el Delta de l’Ebre!

Disseny sense títol (82)

Dintre de:

Notícies

Altres notícies relacionades

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival