L’Ovella Verda: Pòdcast i divulgació des de 0 (conferència en català)

L’Ovella Verda: Pòdcast i divulgació des de 0 (conferència en català)

17-07-2023
L’Ovella Verda: Pòdcast i divulgació des de 0 (conferència en català)

L’expressió “ovella negra” es refereix a aquella persona diferent dintre de la família i sovint considerada rebel perquè no segueix els costums familiars. D’aquí és d’on va procedir la idea de la “ovella verda” representant també, dins de la família, aquella persona més sensibilitzada pel medi ambient.

Així va nèixer el pòdcast creat per l’Andrea Camacho i la Marta Josa, dues joves ambientòlogues amb ganes de compartir curiositats relacionades amb la fauna i flora del seu entorn més proper, però sobretot, de tractar la situació climàtica actual amb una mirada crítica i positiva.

L’Ovella Verda va començar a l’estiu del 2020 a parlar de biodiversitat i sostenibilitat en català, creant un pòdcast que les ha portat a gravar més de 30 episodis, guanyar premis de divulgació i arribar a un gran públic!

Aquest setembre, la Marta i l’Andrea ens explicaran com va començar aquesta aventura i quins reptes s’han trobat en el camí a l’hora de crear contingut en format pòdcast, xarxes socials i vídeos.

No es deixaran res a la màniga, ens parlaran sobre quins beneficis han obtingut i també sobre els problemes tècnics que han viscut, entre altres desventures. Una guia sobre tot el que has de fer i el que no a l’hora de crear un projecte de divulgació científica!

Disseny sense títol (57)

Dintre de:

Notícies

Altres notícies relacionades

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival