FAQ'S

FAQ'S

En aquest apartat intentarem donar resposta a totes aquelles preguntes que creiem que poden sorgir durant la prèvia organització de visitar el Delta Birding Festival. Si tens algun dubte que no t’hem pogut solucionar amb la següent bateria de preguntes, envia’ns un e-mail a info@deltabirdingfestival.com i exposa’ns les teves inquietuds. Estarem encantats d’intentar resoldre-te-les!

INSTAL·LACIONS

Com arribo a MónNatura Delta de l’Ebre?

MónNatura Delta és un centre de natura situat al sud de Catalunya i a tan sols dues hores de Barcelona i una hora de Tarragona. Concretament està situat a la comarca del Montsià, a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic de la zona. Per arribar-hi pots seguir les indicacions del Google Maps inserint a la búsqueda la següent adreça:

Carretera del Poblenou a les Salines, s/n
Polígon 8, Parcel·la 7
43870 Amposta

On puc aparcar?

Pots consultar tota la informació sobre el transport i els seus horaris a la pàgina com arribar-hi.

Hi ha lloc per dinar i per sopar?

La fira comptarà amb una sèrie de Food trucks amb servei de menjar ràpid, però també tindra servei de cafeteria i bar. Tots aquests serveis tancaran quan finalitzi l’horari de la fira comercial (aproximadament divendres i dissabte a les 20.30h, i diumenge a les 15h), així que a la següent pàgina de restauració pots trobar informació sobre possibles restaurants oberts per la zona.

On em puc allotjar?

Si et vols quedar a dormir per la zona pots consultar els allotjaments segons població a la pàgina de restauració . I si vas amb temps, amb poques exigències i preferències i vols optar a un descompte, a continuació et deixem una pàgina amb els albergs, cases rurals, hotels i hostals que aquest any ofereixen un preu especial als visitants del festival que desitgin quedar-se a dormir.

HORARIS

Quins dies es celebra l’esdeveniment?

El Delta Birding Festival es celebrarà aquest setembre el divendres 20 de 16 a 20.30h, dissabte 21 de 9.30 a 20.30h i diumenge 22 de 9.30 a 15h.

On puc trobar els horaris de les activitats?

Trobaràs la informació detallada dels horaris de les activitats organitzats segons el dia a la següent pàgina. Si prefereixes consultar activitats segons modalitat (és a dir, si són sortides guiades, tallers, etc.) et recomanem redirigir-te al següent enllaç.

Quan s’apropin les dates del festival podràs consultar ràpidament l’agenda a través d'un PDF descarregable.

EXPOSITORS

On puc trobar la llista d’expositors?

Si t’interessa consultar els estands de la fira comercial d’aquesta edició, només cal que cliquis a l’enllaç que t’adjuntem a continuació, on seguim afegint els expositors que ens contacten diàriament.

Com puc reservar un estand?

Només cal que visitis la següent pàgina, entris a la Zona que t’interessi segons la teva marca o entitat (Art, Ecoturisme o Fotografia/Òptica) i omplis el formulari d’inscripció, on també pots contractar mobiliari addicional si el necessites. Recorda que fins el 15 de Juliol comptes amb preus de reserva especials, així que si vols gaudir de l’oferta no facis tard!

Si no puc venir per incompatibilitats d’agenda, puc ser-hi present d’alguna manera?

I tant! Assegura’t que els visitants del Delta Birding Festival coneixen més de la teva marca a través d’anunciar-te al nostre programa, a la nostra web, utilitzant lones o fins i tot patrocinant activitats del festival. Pots trobar més informació sobre maneres d’anunciar-te al següent enllaç.

PATROCINADORS

Com puc patrocinar la meva marca?

Si desitges ser patrocinador del festival ho pots fer esponsoritzant activitats, carpes o tallers al festival, anunciant-te a la web o utilitzant lones de manera física al mateix esdeveniment. A continuació t’adjuntem l’enllaç on hi trobaràs tota la informació necessària.

DELTA PHOTO CONTEST

On trobo les bases del concurs?

Les trobaràs penjades en el següent enllaç. Recomanem llegir-les atentament per no cometre cap error durant la inscripció de les teves fotografies.

Com puc entrar les meves fotos?

Recentment hem obert una plataforma on pots inscriure’t i presentar fotografies seguint les indicacions i regles de les bases del concurs.

ALTRES

A la fira hi haurà opció vegana per dinar?

Sí, un dels food trucks de la fira comercial estarà exclusivament dedicat a tenir plats vegans.

Puc anar al DBF amb el meu gos?

A la fira d’expositors i a les instal·lacions de MónNatura Delta de l’Ebre sí, sempre que vagi lligat i amb morrió, no es quedi només en cap moment i tampoc entris amb ell a les carpes que disposen de tarima. Pel que fa a les activitats no es permet la companyia de mascotes, ja que moltes són sortides guiades i es poden veure compromeses portant animals domèstics causant una possible fugida de la fauna salvatge que intentarem observar.

Hi ha Wifi gratuïta?

Sí, et podran informar sobre el seu funcionament a l’entrada de MónNatura Delta de l’Ebre.

Puc contribuir amb alguna aportació als projectes de conservació?

Amb la compra de la teva entrada ja contribueixes al projecte de conservació de cada edició en el que es destinen els beneficis del festival. Si vols anar més enllà, sempre pots contactar amb les seves entitats organitzadores per oferir la teva participació o ajuda.

Hi ha instal·lacions especials per persones amb mobilitat reduïda?

La fira comercial, les conferències, els tallers i les exposicions, així com les instal·lacions de MónNatura Delta de l’Ebre són accessibles per persones amb mobilitat reduïda; pel que fa a activitats, és possible que no totes siguin adequades. Recomanem contactar amb info@deltabirdingfestival.com per saber quines facilitats podeu trobar en l’activitat que us interessi i quines no són aptes per persones amb mobilitat reduïda.

L’aigua dels banys és potable?

No, per aixó recomanem una cantimplora de casa o comprar l'ampolla del Delta Birding Festival 2024 que podràs reomplir gratuïtament a les fonts d’aigua fresca que trobaràs repartides per MónNatura Delta de l’Ebre.

Puc compartir el meu projecte a la fira d’expositors o portar fulletons per repartir al públic si no tinc estand?

Sí, sempre que ho vulguin els expositors i/o els assistents.

Deltabirding Festival
  • Organitzadors principals

  • Organitzador associat

PATROCINADOR GLOBAL DEL FESTIVAL

Suport Institucional

Delta Birding Festival
Tickets Delta Birding Festival